Треба захищати молодь від шкідливої ЛГБТ-пропаганди
  • Срд, 29/04/2020 - 13:15

Великобританія відступає від трансгендерних експериментів на молоді. Міністр з питань рівності Ліз Трасс заявила, що її уряд може прийняти юридичні рішення для захисту неповнолітніх від рішень, наслідків яких не можна виправити, таких як зміна статі.

Трасс оголосила, що урядова реформа британського закону, який дозволяє особам з розладом статевої ідентичності змінювати юридичну стать, відбудеться цього літа. «Я вважаю, що дорослі мають мати свободу жити так, як вважають це доцільне, але коли ще формуються здібності людини до прийняття рішень, їх треба захищати від прийняття незворотних рішень, про які згодом вони можуть пошкодувати», – сказала Ліз Трасс.

Британські pro-life організації із задоволенням сприйняли слова представниці уряду. «Це ознака зміни в сторону здорового глузду і відходу від крайності та фанатизму кабінету Терези Мей», – сказав доктор Том Роджерс, британський pro-life активіст, керівник у справах освіти Товариства захисту ненароджених дітей (SPUC).

Однак він додав, що зміни повинні продовжуватися. «Треба захищати молодь також від шкідливої ​​ЛГБТ-пропаганди, спонсорованої урядом». Він закликав відновити право батьків вирішувати, чи будуть їхні діти брати участь у загальноосвітніх заняттях з сексуальної освіти, які зараз насичені «ЛГБТ-екстремізмом», що у багатьох школах «пронизав майже всю навчальну програму».

На думку Роджерса, закон також повинен краще захищати дорослих. «Багато людей шкодують про рішення, які прийняли під упливом пропаганди, що спричинило незворотні зміни в їхніх тілах. Що стосується осіб з психологічними проблемами щодо їхньої сексуальної ідентичності, то, перш за все, варто акцентувати на наданні допомоги таким особам, щоб могли повернутися до повного прийняття біологічної статі», – вважає доктор Роджерс.