Три таємниці людського серця. Школа Молитви Божим Словом
  • Втр, 21/06/2016 - 18:41

«Сотворив нас скерованих на Тебе. І не спокійне наше серце, поки не спочине у Тобі»
(Святий Августин, Сповідь, Книга І, І)

Запрошуємо на вікендову сесію Школи Молитви Божим Словом, яка відбудеться з 1 по 3 липня 2016 р. в Архідієцезіяльному Домі Прочанина в смт. Брюховичах, вул. Львівська 62. Початок сесії в п`ятницю 1 липня о 17.00 год., завершення 3 липня 14.00 год.

Проведе сесію о. Др Віталій Буковський, отець духовний Львівської Вищої Духовної Семінарії.
В рамах нашої школи будуть організовуватися вікендові систематичні сесії для всіх хто прагне практикувати молитву Божим Словом щодня. Кожну сесію ведуть священники відповідальні за школу або запрошені духівники в атмосфері пустелі і тиші з індивідуальним духовним супроводом.

Відповідальні за школу:

о. мгр ліц. Олег Саламон — навчався в Католицькому Університеті в Любліні (КУЛ) і Папському Університеті Св. Йоанна Павла ІІ, магістр ліценціат з біблійної теології, закінчив Школу Вихователів Дієцезіальних Духовних Семінарій та Монаших Згромаджень ім. бл. Івана Павла ІІ у Кракові. Викладач біблійних наук в Львівській МВДС, в інституті св. Йосифа Більчевського та в Інституті релігійних наук св. Томи Аквінського у Києві. Духовний керівник, психолог та психотерапевт.

о. др Віталій Буковський — випускник університету Кардинала Стефана Вишинського в Варшаві, доктор теології внутрішнього життя, закінчив Школу Вихователів Дієцезіальних Духовних Семінарій та Монаших Згромаджень ім. бл. Івана Павла ІІ у Кракові. Отець духовний та духовний керівник у Митрополичій Вищій Духовній Семінарії РКЦ, Львів-Брюховичі. Викладач теології внутрішнього життя в Львівській МВДС та інституті св. Йосифа Більчевського.

Запис на участь в сесії:

О. Олег—тел. +380952600360, oleg.salomon@gmail.com
О. Віталій—тел. +380963239659, bwitalis2@gmail.com