Триває екуменічний євангелізаційно-пасторальний захід «Ніч храмів»
  • Нед, 09/06/2013 - 13:15

В рамках проведення екуменічного заходу «Ніч храмів», що відбувається у Львові цими днями, у храмі Пресвятої Євхаристії (м. Львів, пл. Музейна, 3) відбувся євангелізаційно-просвітницький концерт "Вір і люби", гурту "Куди йдеш", присвячений Року віри, проголошеному в УГКЦ та з нагоди 1025-річчя Хрещення України-Русі.

Через пісні виконавці закликали присутніх застановитися над важливістю чеснот любові та віри у християнському житті. На завершення концерту ієромонах Йосафат Хаймик, ЧСВВ, звернувся до слухачів зі свідченням віри про покликання служити Господеві у монашестві.
Додамо, що з нагоди євангелізаційно-пасторального заходу «Ніч храмів», у храмі Пресвятої Євхаристії зараз перебувають мощі блаженного Папи Івана Павла ІІ.

 

Нагадаємо, що 7 червня, в рамках євангелізаційно-пасторального заходу "Ночі храмів" у Львові відчинив свої двері для відвідувачів пересувний музей блаженного Папи Івана Павла ІІ. У колекції музею знаходяться особисті речі Івана Павла ІІ, а також унікальні світлини та відеосюжети з життя та невтомної діяльності блаженного. Музей, який розташований на площі Ринок буде відкритий від 10-ї до 20-ї год. 7, 8 і 9 червня.

 

Джерело: www.ugcc.lviv.ua