Турбуючись про здоров`я кожного: в медичному св. Луки оновили обладнання
  • Срд, 08/08/2018 - 16:01

Лабораторія ЛДЦ св. Луки для удосконалення своєї роботи придбала новий  біохімічний автоматичний аналізатор європейського зразка, що забезпечує вищу якість та точність виконання досліджень.

«Автоматизована система виконання показників виключає людський фактор, що дозволяє уникнути похибки при виконанні аналізу та пришвидшити процес – це дає змогу нашим пацієнтам отримати свої результати у той же день», – розповідає Джус Оксана Миронівна, лікар-лаборант ЛДЦ.

В якому випадку застосовується біохімічний аналіз?

 Метод біохімічного дослідження крові застосовують, коли потрібно оцінити роботу органів та систем організму людини. Цей спосіб лабораторної діагностики є інформативним для лікаря і відрізняється високим ступенем достовірності. 

На здоров`я, або як лікуватись профілактично?

Навіть якщо у вас немає жодних проявів хвороби, і ви відчуваєте себе абсолютно здоровим, біохімічний аналіз крові допоможе встановити, який з органів погано справляється зі своїм завданням і працює не так, як належить. Будь-яка зміна хімічного складу крові свідчить про неблагополучну ситуацію і необхідність її корекції.