У Бразилії триває Національний Тиждень Сім'ї 2014
  • Птн, 15/08/2014 - 14:29

У Бразильській Церкві триває (10-16 серпня) Національний тиждень сім'ї. Ідея організації цієї душпастирської події постала після одного з візитів Папи Івана Павла II в цю країну.

«Християнська духовність у сім'ї – гарантія стабільності шлюбу» – це девіз цьогорічного Національного тижня сім’ї. Запропонована тема буде корисною сім'ям у поглибленні своєї духовності. Комісія єпископату у справах життя і сім'ї спільно з Національною комісією душпастирства сімей з часу візиту св. Івана Павла II готує спеціальну душпастирську допомогу «Година сім’ї» з багатим матеріалом для богослужінь і зустрічей груп сімей у цей особливий тиждень. До того ж, допомогою є розважання та урочистості з нагоди особливих днів, таких як День матері, батька, бабусі й дідуся чи річниці весілля.

У зв'язку з жовтневими виборами президента держави, губернаторів держави, федеральних і державних депутатів сім'ї мають спеціальне розважання «Громадянська сім’я та вибори». Глава комісії єпископату у справах життя і сім'ї, єпископ Карлос Петріні, наголошує на важливості дрібних жестів духовенства, які можуть внести великі зміни у співжиття подружжя, в поглиблення віри їхніх дітей, у відновлення радості через любов, що відображується щодня завдяки милості Бога.