У Брюховичах працювали над впровадженням Стратегії розвитку УГКЦ на період до 2020 року
  • Срд, 15/05/2013 - 09:16

13-14 травня 2013 року відбулася зустріч робочої групи для впровадження Стратегії розвитку УГКЦ на період до 2020 року. Захід проходив у реколекційно-відпочинковому центрі Львівської архиєпархії в Брюховичах під головуванням владики Кена Новаківського, Єпарха Нью-Вестмінстерського, керівника робочої групи, та владики Богдана Дзюраха, заступника керівника робочої групи. Також 14 травня у зустрічі взяв участь Преосвященний владика Венедикт, Єпископ-помічник Львівський.

 

Першого дня було представлено стан реалізації програми розвитку УГКЦ на основі визначених Синодом Єпископів УГКЦ пріоритетних напрямків, а також обговорено план дальшої системи роботи на 2014-2015 роки.

 

Другого дня відбулася зустріч робочої групи з єпархіальними координаторами, відповідальними за впровадження програми «Жива парафія – місце зустрічі з живим Христом» у єпархіях та екзархатах УКГЦ в Україні.

 

На зустрічі, яка проходила в атмосфері обміну напрацюваннями, було висловлено сподівання, що наша Церква і надалі буде розвиватися як живий організм, що добре працює згідно із скоординованими на різних рівнях планами діяльності Церкви.

 

14 травня була відслужена спільна Божественна Літургія для учасників засідання та священиків Сокальсько-Жовківської єпархії, які прибули на щорічні реколекції.

 

Повідомила с. Еммануїла Харишин
Джерело: http://www.ugcc.lviv.ua