У Брюховичах відбулися реколекції Курії Львівської Архиєпархії
  • Пон, 12/03/2018 - 13:51

9 – 11 березня 2018 року в Реколекційно-відпочинковому Центрі Львівської Архиєпархії “Світлиця” (с. Брюховичі, вул. Широка, 4) відбулися Великопосні реколекції для працівників Курії Львівської Архиєпархії УГКЦ.

Реколектантом став о. Павло Дроздяк – місіонер Божого милосердя, координатор стратегії розвитку УГКЦ 2020 “Жива парафія – місце зустрічі з живим Христом”, керівник прес-служби Курії Львівської Архиєпархії, Капелан ЛМР, сотрудник Архикатедрального Собору святого Юра. У контексті основної теми реколекцій “Руйнування п’єдесталів” реколектант разом із учасниками розмірковував про сокрушення серця, перемогу над власним егоїзму та відкриття себе, необхідні для примирення з Богом.

Також учасники реколекцій мали нагоду відпочити, поспілкуватися і ближче познайомитися одне з одним, молитовна порозважати над Святим Письмом із п. Вірою Ценглевич, взяти участь у багатьох Богослуженнях, а ще – приступити до тайги Покаяння.
Співом Богослуження супроводжували брати-семінаристи Львівської Духовної Семінарії Святого Духа, а також вони займалися з дітьми працівників Курії.

У реколекціях також взяв участь Преосвященний владика Володимир, Єпископ-помічник Львівської Архиєпархії, Протосинкел ЛА та керівник компанії персоналу Курії. Він молитовно супроводжував учасників реколекцій, разом із ними розважав над науками та очолював Богослуження.

Завершилися реколекції вже традиційною хресною ходою вулицями Львова у Хрестопоклінну неділю.