У четвер у прямому ефірі дивіться чергову програму «Відкрита Церква» з Блаженнішим Святославом
  • Пон, 21/05/2018 - 18:18

24 травня, о 16:00, чекайте на наступний ефір інтерактивної програми «Відкрита Церква». Ми завершуємо цикл програм про соціальну справедливість в Україні. Тема наступного ефіру – інвалідність. Як живеться в Україні людям із особливими потребами? Як прийняти власну інвалідність та неміч близької людини? Що робить Церква для таких людей і чим допомагає?

Про це, як і про багато чого іншого, ми поговоримо із Главою УГКЦ Блаженнішим Святославом у прямому ефірі. Долучайтеся до розмови! Адже саме від ваших запитань залежить «градус» нашої дискусії! Запитання до Глави УГКЦ можна залишати в коментарях на сторінці Zhyve.tv у Facebook. Їх можна також надіслати на електронну адресу редакції zhyveproject2016@gmail.com.

Нагадуємо, що в січневій програмі «Відкрита Церква», яка вийшла у прямий ефір 17 січня, було започатковано нову рубрику – «Актуальне запитання до Блаженнішого Святослава». Якщо ви хочете дізнатися, що думає або як коментує Глава УГКЦ певну подію, проблему чи явище в житті нашого суспільства – ставте свої запитання! І ви отримаєте персональну відповідь під час найближчого прямого ефіру з Блаженнішим Святославом. Запитання до цієї рубрики можна залишати в коментарях за цим посиланням: Zhyve.tv у Facebook. Блаженнішому Святославу ставитимемо те запитання, яке буде підтримувати своїми «лайками» найбільше користувачів Фейсбуку. Вибір є за глядачами!

 

«ВІДКРИТА ЦЕРКВА» – це інтерактивний проект «Живого телебачення». У межах проекту ми щоразу порушуємо нову й важливу для суспільства тему і з допомогою Блаженнішого Святослава шукаємо відповіді на виклики часу. У кожній програмі ви почуєте думки експертів, результати найсвіжіших соціологічних досліджень і цікаві факти з життя Глави УГКЦ із перших вуст! «Родзинка» нашої програми – щирий інтерактивний діалог із глядачем, під час якого кожний охочий може поставити запитання Предстоятелеві УГКЦ й одержати жадану відповідь одразу.