У День Молоді владика Венедикт звершив пастирського візит до парафії Покрову Пресвятої Богородиці
  • Пон, 25/04/2016 - 18:26

24 квітня 2016 року, Преосвященний владика Венедикт, Єпископ-помічник Львівської архиєпархії, звершив пастирський візит до парафії Покрову Пресвятої Богородиці (м. Львів, вул. Личаківська, 175).
 
«Скажу таку річ: скажи мені, що ти думаєш – скажу, яким ти будеш, скажи мені, які ти маєш мрій, і я скажу – ким ти станеш. Погляньте, дуже часто наші думки часом стають реальністю. Наші думки, як ми кажемо, часом матеріалізуються. Наші думки переходять у спосіб нашого життя. Погляньмо на наше життя, більшість із того, що ми мріяли, бажали – воно сталося. Сьогодні бажали прийти до храму -  і прийшли. Дуже багато ґрунтується на наших думках і бажаннях. Проте ми дуже часто нарікаємо на обставини чи на людей… Бог дає найкращі обставини для мого життя. Бог дає найкращі обставини для мого освячення і спасіння. Бог дає найкращі обставини, щоб ми свідчили про Бога. Які б не були трудні обставини, ми можемо виявляти ту святість» – запевнив вірних словами архиєрей у своїй проповіді.
 
Додамо, що владика Венедикт під час пастирських відвідин звершив Архиєрейську Божественну Літургію, виголосив проповід та рукоположив у диякони Романа Бабія. Завершився пастирський візит єпископа словами вдячності вірних, молитвою «Боже великий єдиний», архиєрейським благословенням. Відтак відбувалися різні дійства з нагоди Дня Молоді в УГКЦ, які підготувала Комісія у справах молоді Львівської архиєпархії.