У день св. Миколая Блаженніший Любомир завітав до молоді м. Червонограда
  • Чтв, 20/12/2012 - 18:49

19 грудня 2012 року в Музеї історії релігії м. Червонограда вiдбулась зустрiч молодi з Блаженнішим Любомиром Гузаром. Архиєпископ вiдповiдав на запитання, котрi стосувались сенсу життя, пошуку щастя та мудростi, а також ажiотажу навколо «кiнця свiту».

 

Повний зал палацу Потоцьких вітав Блаженнішого Любомира стоячи. Блаженніший Кардинал зізнався червоноградцям: «Мені важко дати загальну формулу щастя, яку можна було б застосувати однаково до всіх людей. Про себе ж можу сказати: я почуваюся щасливим. Можливо, тому, що я у житті ніколи не мав надзвичайних амбіцій, легко задовольнявся тим, що ставалось, приймав життя так, як воно йшло...».

 

Музичним подарунком для архипастиря стали пісні у виконанні квартету священиків церкви святого Йосафата та молодіжного хору церкви Пресвятої Богородиці Владичиці України.

 

Від духовенства та вірних найщиріші вітання та шану Блаженнішому склав отець Ігнатій Москалюк, декан Червоноградський.

 

По завершенню органiзатори дiйства вручили поважному гостевi квiти, книгу «Кристинопiль» про історію Червонограда, та подякували за те, що Блаженніший прийняв запрошення і приїхав на зустріч із червоноградцями.

 

Повідомляє Сайт міської ради та Вишневський С. І.

 

Джерело: http://sokaleparchy.org.ua