У Дніпропетровську підпалили хрест пам'яті Героїв Небесної Сотні
  • Срд, 23/07/2014 - 18:29

У Дніпропетровську безробітний мешканець Донеччини здійснив підпал хреста на честь пам'яті Героїв Небесної Сотні. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України у Дніпропетровській області.

"23 липня о 9.00 до працівників Кіровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління від чергового міліціонера Дніпропетровської обласної адміністрації надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік шляхом підпалу пошкодив хрест, який розташований на пр. Кірова, 1", - сказано в повідомленні.

Згідно з повідомленням, за вчинення злочину працівниками патрульної служби був затриманий безробітний, 38-річний мешканець Донецької області. Зі слів затриманого, прогулюючись він побачив монумент та вирішив його пошкодити.

За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

"Відповідно до санкції вказаної статті зловмиснику може загрожувати покарання у вигляді штрафу від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років", - повідомили у міліції.