У Дробицькому механічному коледжі відбувся День Біблії
  • Срд, 19/10/2016 - 13:00

12 жовтня у коледжі відбувся День Біблії. До навчального закладу завітали капелани о.Євген Макогон та отець Ігор Цмоканич, які стали ініціаторами проведення Дня Біблії у навчальних закладах нашого міста і запросили представників Львівської філії Українського Біблійного товариства розказати про Біблію – найвеличнішу книгу в житті людства.

Студентський капелан о.Євген звернувся до присутніх із закликом, щоб Біблія не залежувалась у забутті на книжковій полиці, читання Книги книг має стати духовною необхідністю для кожної пересічної людини. П.Олександр Резніков, який представляв  Українське біблійне товариство розповів присутнім про історію написання Вічної Книги її структуру про абсолютне її лідерство за кількістю перекладів та примірників в світі, про те, яке місце займає сьогодні Святе письмо в житті сучасної людини.

Приємною несподіванкою став для  присутніх подарунок духовної літератури для бібліотеки коледжу. По закінченні зустрічі кожен бажаючий отримав  чудове видання Нового Заповіту, а також мій придбати примірник Святого Письма у різноманітних коштовних та ексклюзивних оформленнях, що були представленні на огляд присутнім.

Спілкування із духовними отцями, залишило незабутнє враження у студентів і викладачів коледжу та підштовхнуло до роздумів про те, що у такий складний для нашої держави час проблема формування духовних цінностей студентської молоді є як ніколи актуальною.