У Флориді студентам коледжу заборонили вивчати Біблію
  • Чтв, 07/03/2013 - 22:40

Елітний американський коледж у Флориді заборонив вивчення Біблії на території студентського кампусу. Адміністрація The Rollins College, заснованого конгрегаціоналістами, вирішила таким чином «не дискримінувати» студентів інших віросповідань, повідомляє The Christian Post.

Четверо студентів, які належать до християнської організації «The Inter Varsity Christian Fellowship», проводили зустрічі в залі гуртожитку. Директор у справах зв'язків з громадськістю коледжу Лорен Г. Бредлі пояснив, що дане приміщення призначене для неофіційного використання, і це, на його думку, виключає щотижневі зустрічі для вивчення Біблії.

Трохи раніше «The Inter Varsity Christian Fellowship» було відмовлено у визнанні на території кампусу, оскільки в статуті організації зазначається, що її лідер неодмінно повинен бути християнином.

Адміністрація The Rollins College не першою виступила з абсурдною ідеєю відмовити християнській організації у визнанні через подібну причину. Восени 2011 року про університет Вандербільта писали в заголовках національних газет, оскільки адміністрація університету закликала християнські організації відкрити себе для лідерства не-християнам.

Іронія полягає в тому, що і The Rollins College, і університет Вандербільта були засновані як християнські навчальні заклади.

За матеріалами www.sedmitza.ru