У Гарнізонному храмі Львів'яни запалили свічки в пам'ять полеглих Героїв України
  • Чтв, 21/07/2016 - 09:50

20 липня, у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла (вул. Театральна, 11) відбулася акція «Запали свічку в пам’ять про Героїв». Після Божественної Літургії, о 19:00 год. відбулася поминальна молитва під час якої капелани та вірні молилися за трьох бійців зі Львівщини, які загинули 19 липня у зоні АТО, а також всіх Героїв, які віддали своє життя за нас.

Зркрема, вірні впродовж дня приходили до Гарнізонного храму, де молилися біля стіни пам'яті за полеглих Героїв та запалювали свічки в за бійців, які загинули під час проведення антитерористичної операції.

Додамо, серед загиблих минулої доби бійців Львівщини: капітан ЗСУ, адвокат, батько трьох дітей із Золочева Олександр Швець, який пішов у військо добровольцем. Другий військовослужбовець – 48-річний Михайло Роговський, житель села Вербиця Жидачівського району, який пішов на фронт добровольцем. Тіло загиблого вже привезли додому. Похорон бійця відбувся сьогодні, 20 липня. Також сьогодні на Львівщину мають доправити тіло 49-річного Василя Роя, жителя Радехівського району, батька двох дітей.