У Гарнізонному храмі побільшало на одного військового християнина
  • Нед, 15/07/2018 - 17:31

У неділю, 15 липня 2018 року, в Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла курсант Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного прийняв Таїнство Хрещення, Миропомазання та Євхаристії.

У цей торжественний для майбутнього офіцера Збойних сил України день Преосвященніший Владика Павло (Хомницький), єпископ Стемфордської єпархії УГКЦ (США) уділив Таїнство Християнського Втаємничення.

У Святій Тайні Хрещення 22-річний військовий прийняв ім’я Олександр, яке дали йому батьки.

Хлопець народився на Півдні України, у Миколаєві, тому цінно, що Гарнізонний храм стає “батьківським домом” для українців із різних куточків нашої Батьківщини. І додамо, що це не перше хрещення військовослужбовців у стінах храму Петра і Павла.

На завершення Таїнства о. Степан Сус, настоятель храму, подарував курсанту Олександру ікону Матері Божої Неустанної Помочі.

Преосвященніший Владика, о. Степан Сус і всі, хто були присутні на цій неординарній події, щиро вітають військового. Зичуть усіх Божих ласк, небесних дарів та міцного здоров’я. Щоб служіння задля своєї країни та свого народу завжди було легким та натхненним. Нехай Господня любов завжди підносить із упадків і дарує крила для нових задумів. Виконуй свою християнську місію та твори добро!