У Гарнізонному храмі відбулись урочистості з нагоди освячення прапору Прикордонної служби України
  • Срд, 27/05/2015 - 12:11

У вівторок, 26 травня 2015 року, напередодні Дня прикордонника, Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла (м. Львів, вул. Театральна, 11) відбулись урочистості з нагоди освячення та встановлення прапора Прикордонної служби України в храмі.

Чин освячення стягу та молитву за усіх прикордонників очолив о. Степан Сус - Голова Центру Військового Капеланства ЛА УГКЦ та Настоятель Гарнізонного храму свв. апп. Петра і Павла, у співслужінні: о. Тараса Михальчука та о. Всеволода Семененка - душпастирів Гарнізонного храму. Разом із військовими капеланами Львівської архиєпархії, молились офіцери, солдати та працівника Прикордонної служби. По завершенні освячення прапора, відбулось відкриття та покладання квітів до пам'ятної дошки прикордонникам, які загинули в зоні АТО.

На завершення урочистостей, капелани разом із присутніми в храмі помолились за єдність, мир та спокій в Україні "Боже великий єдиний", а освячений прапор було встановлено поряд із іншими стягами військових та силових структур, які знаходяться у Гарнізонному храмі та духовну опіку над якими здійснюють військові душпастирі.