У Голівуді знімуть фільм про боксера, який став католицьким священиком
  • Нед, 25/09/2016 - 12:45

Марк Волберґ є незвичайною зіркою Голівуду – він не боїться говорити, що католицька віра для нього є найважливішим аспектом його життя і що свій день він не може почати без молитви. Зараз Волберґ готується до нової ролі – він планує зіграти колишнього боксера Стюарта Лонґа, який став католицьким священиком. Отець Лонґ помер у 2014 р. на 50 році життя. Про це пише «Catholic Herald».

Волберґ оголосив, що він та Девід Рассел напишуть сценарій для цього фільму.

Отець Лонґ як професійний боксер отримав серйозну травму, яка змусила його залишити спорт. Він став менеджером в музеї. Проте, його пошуки істини привели його до римо-католицької семінарії, а у 2007р. він став священиком.

На жаль, ще до висвячення у нього виявили рідкісне автоімунне захворювання. Його священиче служіння було недовгим, але воно надихнуло багатьох людей.

«Він /о. Лонґ – прим. ред./ страждав жахливою хворобою , його священиче служіння було коротким, але він зміг надихнути тисячі і тисячі людей. Я переконаний, це – дивовижна надихаюча історія», - заявив Марк Волберґ, пояснюючи причину свого захоплення особою о. Стюарта Лонґа.