У Городку вшанували святу великомученицю Варвару
  • Птн, 18/12/2015 - 21:32

У четвер, 17 грудня 2015 року, Преосвященний владика Богдан Манишин, єпископ-помічник Стрийської єпархії відвідав парафію Святого Духа в м. Городок, де з нагоди молитовного вшанування пам’яті святої великомучениці Варвари - покровительки каплиці біля храму, очолив Архиєрейську Божественну Літургію. Святкове богослужіння об'єднало усіх парафіян і гоcтей свята навколо Христа та подарувало духа молитви, кріпості та жертвенної любові.

Біля воріт храму, єпископа зустрічали парафіяни на чолі з адміністратором парафії о. Володимиром Пігічином та запрошеними на урочистості священнослужителями.

Звертаючись до численно зібраних вірних та гостей храму з проповіддю, Преосвященний владика Богдан закликав присутніх, щоб вони, за прикладом святої великомучениці Варвари не боялися кидати виклики світові гріха.

Після Літургії відбулося Водосвяття та окроплення вірних свяченою водою. А на завершення, усі присутні парафіяни та гості частувалися біля каплиці солодощами та вітали один одного з святом парафії.