У Гошеві відбувся Всеукраїнський з’їзд міжнародного реколекційного руху “Подружні зустрічі”
  • Срд, 13/03/2013 - 11:18

З благословення Архиєпископа і Митрополита Івано-Франківського УГКЦ Кир Володимира (Війтишина), за підтримки Комісії у справах родини Івано-Франківської Архиєпархії УГКЦ 8-10 березня 2013 р. Б. відбувся Всеукраїнський з’їзд лідерів осередків руху «Подружні зустрічі» у монастирі сс. Пресвятої Родини  с. Гошів, Івано-Франківської Архиєпархії УГКЦ.

        Головною темою з`їзду, який відбувся було: ” Усе, що чините, робіть від душі, як для Господа, а не як для людей. Знаючи, що приймете від Господа нагороду-спадщину. Служіте Господеві Христові!”.

        У роботі  з`їзду взяли участь аніматори та їх священики-духівники з усіх осередків України, зокрема з міст Києва, Львова, Тернополя та Івано-Франківська.

        З’їзд провадили лідери руху подружжя Зеник і Віра Кузимківи.

У роботі з’їзду взяв також участь Єпископ-помічник Київської Архиєпархії Кир Йосиф (Мілян), який на протязі двох днів старався молитовно та духовно підтримувати роботу даного заходу відправляючи богослужіння та даючи науки.

        В суботу 09 березня на завершення робочого дня всі учасники разом з Владикою мали змогу побувати на Ясній Гошівській Горі для того щоб помолитися біля Чудотворної ікони Матері Божої.

        В неділю 10 березня під час Божественної Літургії, яку очолив Преосвященний Владика Йосиф у своїй проповіді Він підкреслив важливість розвитку руху “Подружні Зустрічі”, заохотив учасників з’їзду до подальшої активної праці для добра Церкви, закликав поширювати діяльність руху там, де ще немає зорганізованих осередків і запевнив у своїй молитовній підтримці.

        Завершився даний з’їзд виборчими зборами на яких на було переобрано провадити даний рух у Україні і надалі подружжю Зенику та Вірі Кузимків.

Віталій та Світлана Чуйки
Лідери Івано-Франківського осередку
Всеукраїнського реколекційного руху «Подружні зустрічі»

Джерело: http://rodunaugcc.com