У Калуші з нагоди Дня молоді відбувся велопробіг вулицями міста під назвою «Збережи життя!»
  • Суб, 25/06/2016 - 20:39

25 червня у Калуші  з нагоди Дня молоді відбувся велопробіг вулицями міста під назвою «Збережи життя!». Захід був організований Спілкою Католицької Молоді  з благословення митрофорного протоієрея Михаїла Бігуна.

Як повідомив Голова Спілки Католицької Молоді, депутат Калуської міської ради Олег Савка, захід несе просвітницький характер та має на меті привернути увагу суспільства до проблеми відповідального батьківства та вбивства ненароджених дітей.

На сьогоднішній день цінність людського життя, що знаходиться у материнському лоні є непевним та навіть затемненим. Його вартість є в центрі багатьох дискусій, які однак не можуть знайти свого вирішення і до сьогоднішнього дня. Поряд із тим, що світова спільнота у більшості своїх конституцій схвалила право на життя яке є правом серед усіх прав, право на життя людського ембріона більшість людей свідомо не обговорюють чи більше того – цього права не визнають. Про це свідчать мільйони абортів кожного року по всьому світі, маніпуляції над людськими ембріонами, використання їх у експериментальних, наукових чи навіть косметичних цілях, а також, через знищення ураженою патологією ембріонів.

«Аборт – це національне самогубство та найогидніша форма геноциду, – підкреслює координатор акції Тетяна Будзан. – І проведений сьогодні велопробіг – це початок масштабної інформаційно-просвітницької кампанії, яку Спілка Католицької Молоді спільно з іншими християнськими спільнотами міста планує розгорнути на захист людського життя від моменту зачаття і до природної смерті, а також збереження традиційних сімейних цінностей у суспільстві.»

Прес-центр  Спілки Католицької Молоді