У Канаді сім'ї християн відмовили в усиновленні через їх віру в «застарілі частини Біблії»
  • Срд, 13/02/2019 - 15:41

Державне агентство з усиновлення в Канаді відмовило родині християн, які хотіли стати прийомними батьками, тому що вони «все ще вірять в деякі з застарілих частин Біблії, і вважають гомосексуалізм гріхом».

Юридичний центр конституційних свобод направив лист до Служби у справах дітей, молоді та сім'ї Simcoe Muskoka в Онтаріо з вимогою покласти край «релігійній дискримінації» щодо пари. У листі, де пара визначена як "A" і "L", стверджується, що їхня заява про те, щоб стати прийомними батьками, була відхилена «виключно через упередження дитячих служб проти їх релігійних переконань», повідомляє Християнський Мегапортал invictory.com з посиланням на У СВІТЛІ і The Christian Post.

За наявною інформацією, в листопаді 2017 року пара подала заяву, з 30 квітня по 4 травня 2018 року ці фірми зустрілися із співробітниками служби з догляду за дітьми. Соціальний працівник провів бесіду з потенційними батьками, один з яких є пастором, про те, чи вірять вони в «деякі застарілі частини Біблії», і чи вважають вони гомосексуалізм гріхом.

У жовтні 2018 року подружня пара отримала лист від Служби підтримки дітей з відмовою на їх заяву, в якому було зазначено: «Політика нашого агентства не відповідає вашим цінностям і переконанням». У заяві, опублікованій минулого тижня, юридичний центр конституційних свобод висловив надію, що «служба по догляду за дітьми повторно розгляне заяву пари і належним чином обробить їх заяву, щоб надати їм можливість стати прийомними батьками на недискримінаційній основі».