У Карітасі Львова стартувала освітньо-консультативна програма з допомоги внутрішньо переміщеним особам і ветеранам АТО
  • Втр, 01/11/2016 - 08:39

У БФ «Карітас-Львів УГКЦ» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні стартував соціально-просвітницький проект «Комплексна освітньо-консультативна програма з допомоги внутрішньо переміщеним особам та ветеранам АТО». Програма на безкоштовній основі надає доступ до якісної правової, фінансово-економічної та психологічної допомоги (у вигляді навчання та консультування).

Для проведення консультацій та навчань залучені висококваліфіковані професіонали-практики (юристи, психологи, бізнес-треніри та науковці), які допоможуть віднайти внутрішньо переміщеним особам,  ветеранам АТО і членам їх сімей шляхи вирішення із непростих життєвих ситуацій сьогодення.

Основні партнери проекту: управління соціального захисту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, "Західно-Українська аудиторська компанія", центр розвитку особистості "Унікум".

Реалізація «Комплексної освітньо-консультативної програми з допомоги внутрішньо переміщеним особам та ветеранам АТО на базі Карітас Львів» здійснюється за такими напрямками:

– «Знай свої права» – семінари–тренінги на правову тематику, індивідуальна первинна правова консультація для обраної цільової аудиторії;

– «Фінансово-економічна грамотність – запорука особистого успіху» – семінари–тренінги з особистої фінансово-економічної освіти, само-менеджменту та створення власного бізнесу;

– «Поверни свій спокій» – семінари-тренінги на психологічну тематику, індивідуальне психологічне консультування.

Зустрічі проводяться щотижня у понеділок, середу і четвер з 15.00 до 19.00 год. за адресою: Львів, вул. І. Франка, 9 (приміщення БФ «Карітас-Львів УГКЦ», 2 поверх)

Попередня реєстрація в електронній формі за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1g7SIkhoHVU7iUbmKNicVbhcN1PDkDbSBSZxdCgbICMM/edit?ts=580f44e9

Додаткова інформація розміщується на сайті БФ «Карітас-Львів УГКЦ».