У Києві Ґабріела Кубі презентувала книгу «Глобальна сексуальна революція: руйнування свободи в ім’я свободи»
  • Птн, 01/06/2018 - 19:24

28 травня 2018 року, у Київському центрі УКУ відбулась презентація книжки Ґабріели Кубі «Глобальна сексуальна революція: руйнування свободи в ім’я свободи». Захід очолив Петро Гусак, кандидат філософських наук доцент кафедри філософії УКУ.

Зазначимо, що книга Ґабріели Кубі вийшла в світ у жовтні минулого року. Книжка одразу стала бестселлером і вже через шість тижнів було здійснено її друге видання. Для Київських читачів презентацію книги презентувала автор Ґабріела Кубі. Переклад книги на українську мову здійснила Леся Коцюба: «Ця книжка – потужна зброя, яку варто взяти кожному» – наголосила перекладач книги Леся під час презентації.

Довідка: Ґабріела Кубі народилася і проживає в Німеччині, мати трьох дітей. За освітою – соціолог. Після більш ніж двадцятилітніх пошуків у сфері езотерики і психології вона у 1997 році прийшла до Католицької віри. Як автор книжок і промовець, вона виявляє проблемні питання сучасного суспільства й вказує вихід із них – через навернення до християнських цінностей.

1998 року опублікувала свою першу книжку «Мій шлях до Марії ‒ силою цілющої віри», потім вийшли друком «Гаррі Поттер: Глобальний ривок в окультне язичництво» (2002), «Ґендерна революція ‒ релятивізм у дії» (2006), «Одержавлення освіти: На шляху до нової ґендер-людини» (2007), «Глобальна сексуальна революція: Руйнування свободи в ім’я свободи» (2012), «Ґендер — нова ідеологія руйнує сім’ю» (2014).

У своїх книжках Ґабріела Кубі показує, що ґендерна ідеологія, котра проникла, оминаючи громадськість, через державні інституції, університети та освітні установи аж до початкових шкіл та дитячих садків, руйнує фундаментальні цінності суспільства. Що ж стосується сфери охорони здоров’я, то базовані на ґендерній ідеології зразки поведінки становлять загрозу для психічного здоров’я громадян і є механізмами для поширення ЗПСШ та ВІЛ-інфекції.

Прес-служба Київської архиєпархії