У Києві провели організаційну зустріч Всецерковного з’їзду мирян УГКЦ
  • Втр, 20/03/2018 - 18:36

17 березня 2018 року, у Києві провели організаційну зустріч Всецерковного з’їзду мирян УГКЦ, який відбудеться у листопаді цього року.

Зазначимо, що у даному з’їзді візьмуть участь греко-католики як з України, так і з Діаспори. Метою цього з’їзду є об’єднання мирян задля розуміння потреб сучасного покоління. Це має допомогти Церкві краще та якісніше служити кожній людині задля спасіння її душі.

Учасниками підготовчої зустрічі стали мирянські рухи та спільноти міста Києва, а зокрема «Лицарі колумба», «Віра і світло», «Виноградник», та «Покоління Любомира», а також працівники Патріаршої курії та Київської архиєпархії.

Розпочали зустріч молитвою, яку очолив о. Василь Білаш, голова Комісії мирян УГКЦ разом з о. Ігорем Гайдуком, головою Комісії мирян Київської архиєпархії. Опісля учасники приступили до обговорення актуальних проблем та викликів пов’язаних з проведенням даного з’їзду. Відтак, у результаті зустрічі обговорили обов`язки та завдання, які потрібно виконати у процесі приготування зустрічі.