У Києві стартує другий курс Християнських курсів для вагітних «Дар життя»
  • Срд, 22/02/2017 - 16:38

4 березня 2017 року розпочнеться другий курс Християнських курсів для вагітних «Дар життя», для пар, які  очікують народження немовля, а також тих, хто готується до зачаття.

Християнські курси для вагітних – це духовна підтримка, молитва, роздуми, лекції для пар з підготовці до пологів, грудному вигодовуванню, та догляду за малюком. Зазначимо, що організатори проводять вже другий набір на курс, перший був успішно проведений в жовтні-грудні 2016 року. Спеціально для пар, які готуються до вагітності, створили нові лекції: «Підготовка до вагітності. Зачаття» – це лекції по репродуктивному здоров’ю, основам фізіології та методам розпізнавання плідності.

Заняття 2 курсу розпочнуться 4 березня. Для реєстрації потрібно зателефонувати за телефоном «Дар життя»: (063)-618-59-67.

Курс триває 10 занять, які проходять щосуботи з 16:00-19:00. Програма курсу розрахована як для пар, які вже очікують народження дитини, так і для тих, хто тільки готуються до зачаття. Лекції мають за основу християнський характер, на початку заняття з сестрою-монахинею Анастасією Забротцькою учасники моляться, читають та розважають над євангельським уривком. Після, з лектором Іриною Гаврилюк займаються на фітболах та вчать техніки дихання, а також слухають насичену тематичну лекцію.

До співпраці організатори запрошують на волонтерських засадах: лекторів акушeрів-гeнікологів, пeринатальних психологів, консультантів з грудного вигодовування і слінгоносіння та інших спеціалістів. Також практикуючих мам для пeрeдання досвіду, фотографа та відeоопeратора

Контакті особи:

Лектор та координатор проекту: Ірина Гаврилюк (093)-482-08-03

Керівник проекту: Ільницька Діана (063)-159-52-58

Ознайомитися з деталями, місцем проведення курсів, а також планом лекцій та розкладом заняття всі бажаючі зможуть на сторінці Християнських курсів для вагітних «Дар життя»