У Києві урочисто провели щорічний захід «Різдвяна Просфора з Патріархом»
  • Нед, 15/01/2017 - 11:04

14 січня 2016 року у Києві близько 800 людей взяли участь у щорічному дійстві «Різдвяна просфора з Патріархом», під час якого Глава УГКЦ Блаженніший Святослав розділив радість Різдва з благодійниками, жертводавцями, друзями та гостями Патріаршого собору Воскресіння Христового.

Захід розпочали молитвою в головній святині УГКЦ. Опісля Владика Йосиф Мілян розповів присутнім про історію Патріаршого центру та про виклики пов’язані з довершенням його розбудови. Завершуючи Владика розповів декілька цікавих історій та запросив присутніх до святкової частини заходу.

Відтак продовжили вечір в Міжнародному виставковому центрі, що поруч із Собором. Відкриваючи урочисту програму, усіх присутніх привітав Предстоятель УГКЦ Блаженніший Святослав. У своєму слові Він зазначив: «Наша Різдвяна просфора сьогодні зібрала можливо вдвічі більше людей ніж минулого року. Ми маємо набагато більше за що Богу дякувати, ніж уявляємо. Дякую усім вам, що не погордували нашим запрошенням. Бажаю вам ще веселих свят, благословенного Нового Року для ваших рідних, близьких, та сімей. Дякую вам за те, що ми разом з вами є добрими друзями», – наголосив Патріарх.

Опісля Глава УГКЦ уділив усім благословення та запросив до ділення просфорою та колядування.