У Києві відбулася Різдвяна зустріч молоді з Патріархом
  • Пон, 16/01/2017 - 09:43

12 січня 2017 року, в Патріаршому соборі Воскресіння Христового відбулася традиційна Різдвяна зустріч молоді Київської архиєпархії з Блаженнішим Святославом.

Зустріч розпочалася Божественною Літургією, під час якої молодь роздумувала та молилась про відвагу та чесноти, які були притаманні Трьом Мудрецям.

Після молитви продовжили зустріч спілкуванням та знайомством за спільним столом. Опісля присутні створити живий вертеп, співали коляди, та грали ігри.

Звертаючись до молодих людей Патріарх закликав їх бути не просто оптимістами, але свій оптимізм будувати на християнській вірі. Предстоятель також радив часто роздумувати над покликанням, яке Бог дає кожній людині. За словами Блаженнішого в цьому допоможе пам’ять про те, що кожна особа має таланти, а розпізнавши їх пізнає Волю Божу щодо себе. Ведучи далі Отець і Глава УГКЦ зазначив, що людині важливо мати надію не мінливу чи світську, але правдиво християнську, побудовану на вірі в Бога.

На завершення заходу семінаристи Київської Трьохсвятительської духовної семінарії представили театралізоване дійство-вертеп, де ролі різдвяних персонажів зайняли сучасні особистості.