У Києві відбувається конференція «Формування тверезого способу життя в сім’ї та суспільстві»
  • Суб, 04/11/2017 - 13:08

4-5 листопада 2017 року, за участі духовенства УГКЦ, у Києві проходить IV науково-практична конференція «Формування тверезого способу життя в сім’ї та суспільстві».

Представниками Української Греко-Католицької Церкви виступили о. Ігор Козанкевич, Голова Загальноцерковного реабілітаційного центру «Назарет», та о. Андрій Боднарук, голова прес-бюро Київської архиєпархії.

Від імені Глави УГКЦ учасників заходу привітав о. Ігор Козанкевич. Він подякував за організацію цього заходу та побажав учасникам спільною працею та молитвою сприяти благу України. Священик також зауважив, що саме любов забезпечує виховання в тверезості та наголосив, що не може бути вільності України без тверезості України: «Виховання дітей та молоді в тверезості є одним із елементів виконання заповіді любові ближнього. Тому заохочую об’єднувати наші зусилля в цьому напрямку».

Зазначимо, що захід проходить за ініціативи ГО «Рух «Твереза Україна», та за підтримки Київської міської ради. Участь у конференції беруть, духовенство, науковці, експерти, лікарі та громадські діячі, яким небайдужа тема тверезості.

Конференція відбувається за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 36, Київська міська державна адміністрація (Колонна зала, 2-й поверх). Вхід вільний.