У Киргизстані група мусульман побила молодого християнина
  • Срд, 14/11/2018 - 16:23

У Киргизстані група радикальних мусульман жорстоко побила молодого християнина за те, що він відмовився відрікатися від християнства.

Як повідомили в служінні «Голос мучеників» 9 листопада, 26-річний Елдос слухав музику прославлення, доглядаючи за будинком старшого брата, коли до нього увірвалися три радикальних мусульманина і зажадали, щоб він виголосив мусульманську сповідь віри. Коли Елдос відмовився, вони почали його бити. Хлопцеві вибили кілька зубів, зламали щелепу, пошкодили око, він має струс мозку, повідомляє Християнський Мегапортал invictory.com.

Після побиття мусульмани витягли Елдоса на вулицю, змусили змити кров, потім відправили його в ліжко до ранку, після чого він повинен був покинути село назавжди.

Коли інформатор «Голосу мучеників» відвідав його в районній лікарні, Елдос сказав, що лікарі неохоче надають йому допомогу, тому що він християнин. Він також сказав, що місцева поліція хотіла звинуватити нападників у скоєнні дрібного злочину замість злочину на ґрунті ненависті за мотивами віросповідання. Родичі нападників чинять тиск на сім'ю Елдоса, пропонуючи гроші в обмін на те, щоб закрити справу.

«Моліться за одужання Елдоса і за те, щоб його батьки-християни залишалися сильними під цим тиском», – закликали в служінні «Голос мучеників».

«Голос мучеників» – некомерційна міжконфесійна християнська організація, робота якої присвячена допомозі переслідуваної Церкви по всьому світу. Служіння заснував 1967 року пастор Річард Вурмбранд, який 14 років перебував у в'язницях комуністичної Румунії за свою віру в Христа. Його дружина, Сабіна, була в тюрмі три роки.