У Київські архиєпархії УГКЦ постане реколекційний центр
  • Птн, 02/10/2015 - 10:09

1 жовтня 2015 року, Єпископ-помічник Київський, Владика Йосиф (Мілян), разом з працівниками Курії Київської архиєпархії УГКЦ, оглянули ділянку та приміщення, які нещодавно були придбані для потреб Київської архиєпархії.

Знаходиться цей об’єкт у с. Волиця, що неподалік Фастова (Київщина). Архиєпархія планує використовувати цю купівлю як реколекційний центр для духовних осіб, молоді та всіх охочих духовно відновитись.
Проте, сьогодні перед Церквою ще багато роботи. Для початку слід загосподарювати землю у понад 2 гектари, а також захистити приміщення від опадів та впливу зовнішніх чинників, які можуть нанести руйнації стінам та фундаменту.
Щоб реалізувати цей об’єкт, священики Київської архиєпархії вже сьогодні починають активну працю. На 17 жовтня запланували зібрати охочих, небайдужих людей та виконати певні роботи на території ділянки.
Всіх людей доброї волі, просимо зголосились до священиків, які працюють у Ваших парафіях та повідомити про своє бажання взяти участь у цьому заході. Також потребуємо Вашої духовної та матеріальної підтримки, для цього благого діла. Адже разом, ми здатні зробити набагато більше, якісніше та швидше.