У Крилосі відбулись уже традиційні нічні чування
  • Втр, 13/11/2018 - 12:35

У ніч 12 на 13 листопада, 2018 року, відбулися нічні чування в селі Крилос, де вірні спільно з духовенством молились до Галицької чудотворної ікони Пресвятої Богородиці.

Розпочалися чування із Великої Вечірні, яку очолив Преосвященний Владика Йосафат Мощич, єпископ Чернівецький. В часі чувань проповідь виголосив о. Ярослав Тимішак, головний духівник Івано-Франківської духовної семінарії.

Продовжилися моління вервицею до Богородиці та Хресною дорогою, на якій прочани мали можливість, ступаючи від стації до стації, роздумувати над болісними подіями життя Ісуса Христа, які Він добровільно витерпів задля спасіння людського роду.

Згодом священики прочитали молитви на оздоровлення та благословляли прочан освяченим миром, а Преосвященний Владика уділив своє архієрейське благословення покладанням рук.

Завершилися чування Архієрейською Божественною Літургією, на якій Єпископ у проповіді застановився Євангельським читанням. Супроводжували розважання Хресної дороги та спів нічних чувань вокальна формація "Просто неба".