У Квітну неділю завершились реколекції владики Венедикта у храмі свв. Ольги і Єлизавети
  • Пон, 29/04/2013 - 23:33

28 квітня 2013 р. у день празнику Торжественного в’їзду Ісуса Христа в Єрусалим, Архиєрейською Божественною Літургією завершились трьохденні реколекції на парафії свв. Ольги і Єлизавети (м. Львів, пл. Кропивницького), які провадив Преосвященний владика Венедикт, Єпископ-помічник Львівський.

 

У перший день реколекцій ієрарх у своїй науці спробував застановитися, якою є наша молитва до Господа, чи вона є щирою, уважною, відкритою і закликав вірних «Бути уважними» під час особистої молитви, а ще більше - впродовж Богослужінь у храмі.

 

 

Друге повчання архиєрея стосувалося пояснення молитви Св. Єфрема Сиріна, яка за словами реколектанта є «декалогом покаяння».

 

 

 

Кульмінацією, великопосних реколекцій для вірних цього храму стала Архиєрейська Божественна Літургія в день празнику торжественного в’їзду Ісуса Христа в Єрусалим. Упродовж Богослуження владика Венедикт виголосив останню реколекційну науку, звершив поставлення у диякони піддиякона Віктора Шпака та благословив вербові галузки, які були принесені до храму.

 

 

 

Джерело: http://www.ugcc.lviv.ua/ http://olha-church.org.ua