У Лівії мусульманин загинув з рук терористів, захищаючи християнина
  • Птн, 24/04/2015 - 13:53

Мусульманин загинув від рук бойовиків радикального угрупування Ісламська держава, захищаючи свого друга християнина.

В мережі  YouTube ісламські терористи виклали ролик, де показують, як вони вбивали десятки християн. Виявилось, що серед жертв був мусульманин, який не захотів залишити свого друга християнина. Про це повідомив Папський інститут закордонних місій, пише gosc.pl.

Папський інститут зазначає, що мусульманин Джамал Рахман став заручником екстремістів, засвідчивши свою солідарність з християнами. Чоловік сподівався, що його присутність серед заручників може зупинити вбивство, проте цього не сталося, і нападники знищили усіх, повідомляє Католицький медіа-центр.

Згідно з версіями, які подає «Vatican Insider», Джамал перед смертю навернувся на християнство, хоча саме видання схиляється до іншої версії, згідно з якої, Джамал Рахман сам запропонував себе в якості заручника, щоб виразити свою солідарність з другом-християнином. Дуже ймовірно, що жертва Джамала Рахмана сприяла тому, що деякі з християнських заручників мусульманських терористів були терористами випущені на свободу.

Як зазначає видання ця історія подібна до минулорічної історії, коли в окупованому терористами Мосулі університетський  викладач Махмуд Ал’Асалі став в обороні переслідуваних християн і був страчений терористами.