У Лондоні заарештували протестантського проповідника, який назвав гомосексуалізм гріхом
  • Пон, 08/07/2013 - 23:05

У Лондоні заарештували колишнього офіцера поліції з Лос-Анджелеса Тоні Міано (Tony Miano) за те, що він, проповідуючи на вулиці, назвав гомосексуалізм – гріхом.

У поліції Міано протримали сім годин, зняли відбитки пальців і взяли зразок ДНК на аналіз, а також попросили відповісти на запитання про його християнські переконання.

Мешканка Лондона подзвонила в поліцію і поскаржилася, що почула образливі слова на адресу гомосексуалістів у проповіді Міано. Вона заявила, що її це образило.

Як повідомляє The Telegraph, нещодавно схвалили пропонову Палатою Лордів поправку в законі про громадський порядок. Палата Лордів пропонувала усунути із закону формулювання про те, що правопорушенням є «образливі слова» (будь-які заяви, які є чиєюсь думкою, але завдають образи іншій людині – прим.ред.). У цьому намагалися звинуватити Міано, але близько півночі його відпустили і зняли всі обвинувачення.

Нижче наводиться список питань, які задавали Міано в поліцейській дільниці: «Чи вірите ви в те, що гомосексуалізм це гріх?», «Якби ви зустріли голодного гомосексуаліста, чи нагодували б ви його?», «Чи можете ви, поклавши руку на серце, сказати, що те, що ви сьогодні зробили, було правильним?», «Якби у вас була можливість повернутися в минуле, ви б вчинили так само?».

За матеріалами: www.sedmitza.ru