У львівських католицьких школах визначать найкращих знавців Святого Письма
  • Срд, 20/03/2013 - 14:42

У Львові Тиждень католицького шкільництва відбудеться 1-5 квітня. Під час його проведення у католицьких школах відбудеться фестиваль талантів. Зокрема, журі визначить найкращих знавців Святого Письма.

Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив голова Комісії у справах освіти та виховання Львівської Архиєпархії УГКЦ о. Юрій Воловецький.

О. Юрій Воловецький розповів, що під час фестивалю талантів учні змагатимуться у п’ятьох номінаціях: вокальній, хореографічній, декламаторській, художній та у знанні Святого Письма. Конкурс відбуватиметься у школі св. Софії, гімназії св. Климентія Шептицького, Молодіжному навчальному центрі ім. св. І. Боско. До нього також долучаться учні Авторської школи «Тривіта». Крім того,вихованці дитячого садка Святого Миколая теж змагатимуться, але лише у трьох номінаціях: хореографічній, декламаторській та вокальній.

Переможці отримають грамоти і дипломи.

«Крім відзнак ми плануємо,що переможці фестивалю талантів на День Львова виступлять з презентацією свого навчального закладу та концертом», – розповів о. Юрій.

Зазначимо, в рамках Тижня католицького шкільництва крім фестивалю талантів відбудеться день відкритих дверей. Організатором заходів є Молодіжний навчальний центр ім. св. І. Боско.

Нагадаємо, на всеукраїнському рівні Тиждень католицького шкільництва відбуватиметься з 1 квітня по 12 травня. Завершальним заходом буде проща до Гошева.

Джерело: ЗІК