У Львівській архиєпархії розпочалась благодійна акція «Різдвяна свічка»
  • Втр, 24/12/2013 - 18:13

Вже 8-й рік поспіль соціальні працівники та підопічні «Центру дозвілля та соціальної реабілітації для неповносправних молодих людей» Благодійного фонду «Карітас-Львів УГКЦ» беруть участь в акції «Різдвяна свічка».

Метою акції є не лише зібрання коштів для допомоги потребуючим дітям, але й звернути увагу на проблеми дітей із  малозабезпечених родин  і тих, що перебувають  у кризових обставинах життя.

До цієї акції також залюбки долучаються особи розумово неповносправні – наклеюють наліпки на свічки та запаковують їх в мішечки. Їхній внесок свідчить про те, що не зважаючи на неповносправність можна робити добре діло й бути активним членом суспільства.

Кожен з учасників цього проекту прагне бути залученим, активним та корисним.

Різдвяна свічка розповсюджується через парафії УГКЦ. Закликаємо всіх небайдужих придбати і запалити цю свічку на Різдвяні свята, допомогти потребуючим  дітям та зігріти  їхнє  серце теплом.

Учасники «Центру дозвілля та соціальної реабілітації для неповносправних молодих людей» Благодійного фонду «Карітас-Львів УГКЦ» щиро вдячні всім тим, хто в минулі роки запалював таку свічку на Різдвяні свята й закликають і цього року не бути осторонь, але скласти свою пожертву придбавши й запаливши цю Різдвяну свічку.

Джерело: http://caritas-lviv.org/ http://www.ugcc.lviv.ua