У Львівській архиєпархії розпочинається просвітницько-молитовна акція спрямована на захист ненародженного життя
  • Птн, 15/11/2013 - 14:37
  • За благословенням Преосвященного владики Венедикта, Єпископа-помічника Львівського з листопада 2013 року у Львівській архиєпархії розпочинається просвітницько-молитовна акція з іконою святої Джанни Беретти Молли: «Свята Джанна Беретта Молла: Гідність подружжя. Святість життя».
     

    В рамках акції організаторами якої виступили Львівська архиєпархія УГКЦ та ЛОГО «Рух за життя» у храмах Львівської архиєпархії в неділю після Святої Літургії відбуватиметься презентація про життя Святої Джанни Беретти Молли, пояснення значення практики Духовного всиновлення та виставлення ікони для молитовного вшанування. Також  можливий перегляд фільму про життя Джанни Беретти Молли. Ікона у храмі де відбуватиметься захід перебуватиме тиждень.
     

    Метою заходу організатори вбачають залучити парафії до призадуми над гідністю подружжя та цінністю ще ненародженого людського життя. Також популяризувати життєвий шлях Джанни Беретти Молли.

     

    Контакти для запрошення даної акції на парафію:

    Петро Гусак 0677958756

    Наталя Назар 0973129999

    о. Назар Гавриляк 0977499086

     

     

    Довідка:

    Джанна Беретта Молла – свята нашого часу, що залишилася вірною Христовій Євангелії як жінка, дружина, лікар і матір в найбільш драматичні моменти: зберегла життя власної ще не народженої дитини ціною власного життя. 16 травня 2004 року, Блаженної пам’яті Папа Йоан Павло ІІ проголосив Жанну святою. Канонізація її і ще п’яти інших святих проходила на площі святого Петра серед 100000 паломників. На святій Месі також був присутній чоловік Жанни, діти, онуки, її брати і сестри,  пацієнти та друзі. 28 квітня Святий Отець проголосив Днем Жанни.

  •  
  • Джерело: http://www.ugcc.lviv.ua/