У Львівській Архиєпархії УГКЦ відзначили День подяки за Дар Життя
  • Втр, 11/04/2017 - 18:26

У празник Благовіщення Пресвятої Богородиці, 7 квітня 2017 року, в Львівській Архиєпархії УГКЦ відзначили День подяки за дар життя. Цього дня у храмах відслужили подячні Божественні Літургії за дар життя кожної людини, за Боже благословення для вагітних жінок та їх зачатих дітей.
 
У багатьох храмах вірні отримали благословення для Духовного всиновлення зачатої дитини. Метою Духовного всиновлення – вимолити у Бога захисту від загрози знищення для однієї зачатої дитини, а також прохання за її здоров’я, народження та праведне життя.
 
Відтак молитовно-просвітницька акція продовжилась у приміщеннях медичних закладів Львівщини. Спільноти разом із священиком або семінаристами молилися акафіст, молебень, вервицю до Богородиці за збереження життя зачатих дітей, а також за лікарів медперсонал, щоб Бог благословив їх для служіння життю та здоров’ю людей. Наша подяка Господу за те, що Він «зійшов із небес і воплотився» – «стався чоловіком». Подяка за Богородицю.
 
Товариство «Рух за життя» дякує за підтримку цієї акції священикам УГКЦ, молитовним спільнотам та громадським організаціям.
 
Повідомив: о. Назар Гавриляк, духівник «Рух за життя»