У Львівській Архиєпархії УГКЦ відзначили Міжнародний День захисту дітей
  • Чтв, 08/06/2017 - 15:00

1 червня 2017 року у м. Львові біля пам’ятника Т.Г. Шевченку відбулася  мистецько-просвітницька акція «Захистімо  життя, збережімо сім’ю!»,  присвячена  Міжнародному Дневі захисту дітей (1 червня). Організатори  акції – ЛОГО Товариство «Рух за життя» УГКЦ у співпраці з ГО «Українська молодь – Христові», БО «ОДВ НАДІЯ», Школа Святої Софії, ГО Батьківська Християнська Асоціація «Алетея», ГО «Територія правди».

Акція розпочалася молебнем, відтак відбулися виступи дитячих колективів, локації для дітей та дорослих. Протягом акції  роздумували про життя і навчання Блаженнішого Любомира, дякували Богові за дар його життя, за ласки і дари, які наш народ отримав через його молитву і служіння.

Згадували також мільйони дітей, яких не пускає у світ людська сваволя, а також тисячі дітей – жертв людської похоті, недбалості, залежностей, жорстокості, байдужості, дітей, знищених через процедуру штучних запліднень, через абортивні засоби, скалічених і недоглянутих батьками, дітей, якими торгують і над якими знущаються, небажаних і відкинутих людським егоїзмом, заохочуючи до молитви за цих зранених дітей, захисту їхнього життя і людської гідність.

ЛОГО Товариство «Рух за життя» УГКЦ.