У Львові 200 вихованців ліцею ім. Героїв Крут виголосили урочисту присягу
  • Срд, 16/10/2013 - 15:26

У день свята Покрову Пресвятої Богородиці, а також  71 річниці створення УПА, першокурсники Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут склали урочисту присягу на вірність українському народові. В рамках заходу курсанти поклали квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку, а хор виконав патріотичні пісні.

З привітальним словом до юнаків  звернувся капелан ліцею о. Михайло Білецький: «Відколи ви переступили поріг ліцею, ваша життєва програма великою мірою визначена подвигом і славним ділом ваших попередників. У їхньому прикладі шукайте свою ідентичність, свою тотожність, як ліцеїста і як людини. Нехай це буде вашою життєвою висотою, до якої маєте дорівняти, і заступництво Пресвятої Богородиці у цьому вам допомагає». Після привітання військовий капелан благословив окропленням свяченої води усіх присутніх.

На завершення ліцеїсти відвідали Гарнізонний храм Святих апостолів Петра і Павла, щоб подякувати Богові за незабутній день і попросити сили для здійснення обіцянки, приступивши до мирування.

Джерело: www.petrapavla.org.ua/www.ugcc.lviv.ua