У Львові Блаженніший Святослав привітав с. Наталію Мельник з ювілеєм
  • Срд, 17/07/2019 - 15:43

Глава і Отець УГКЦ Блаженніший Святослав привітав сестру Наталію Мельник, генеральну настоятельку Згромадження сестер Пресвятої родини, з 50-річчям з дня народження.

У вівторок, 16 липня 2019 року, у монастирі Згромадження сестер Пресвятої родини УГКЦ Предстоятель вручив с. Наталії грамоту, а також подякував їй за ревне служіння і побажав, щоб усі починання монахині здійснювалися на Божу славу та для добра Церкви.

«Дякуємо милосердному Богові за дар Вашого життя та богопосвяченого служіння. Ваша глибока віра є добрим прикладом для співсестер і віруючих людей, які у Вашій особі знаходять щиру розраду та підтримку», - зазначив Блаженніший Святослав у грамоті.

«Оцінюючи Вашу ревність для Божої слави, а саме: вірне свідчення євангельського життя на основі обітів убогості, послуху і чистоти; плекання духу християнської любові й служіння у Вашій спільноті; жертовну працю в Раді вищих настоятельок жіночих інститутів богопосвяченого життя; великий особистий внесок у розвиток нашої Церкви на місійних теренах - складаємо Вам сердечну подяку та висловлюємо визнання і похвалу. За все, що Ви зробили в тиші своєї келії та в гаморі парафіяльного і суспільного життя, нехай сторицею воздасть Вам милосердний Господь», - побажав Глава УГКЦ.