У Львові презентують аудіокнигу «Католицизм: мандрівка до серця віри»
  • Срд, 29/12/2021 - 12:57

Відтепер книгу Роберта Баррона «Католицизм: мандрівка до серця віри» можна слухати. Перша презентація аудіокниги відбудеться у Львові 3 січня у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла. Початок о 19:00.

Аудіокнига вже доступна для завантаження через мобільний додаток АБУК – Першої української аудіокнигарні.

Автор книги Роберт Баррон є американським католицьким єпископом, одним із найпопулярніших авторів на Амазон, кореспондентом із релігійних питань для NBC, коментатором для телеканалів FOX News, CNN та EWTN. Книга «Католицизм: мандрівка до серця віри» постала після створення єпископом Робертом 10-серійного фільму з однойменною назвою, який кіноексперт і меценат проєкту в Україні Богдан Батрух називає «шедевром духовного кіно».

У пропонованій аудіокнизі автор прагне осягнути суть християнської віри та показати її сучасній людині через призму здобутків світового мистецтва, літератури, богослов’я, філософії та історії. Аудіокнига є частиною масштабного просвітницько-євангелізаційного проєкту «Католицизм», до якого входить згаданий десятисерійний документальний фільм (його можна придбати на флеш-носії) та навчальна програма для дорослих. Дубляж фільму українською мовою здійснений професійними акторами на студії «Le Doyen».

У презентації аудіокниги візьмуть участь:

·Владика Венедикт Алексійчук, єпископ Чиказький УГКЦ;

·Юрій Кудрявець, актор дубляжу та диктор;

·Галина Сташків, перекладачка;

с. Климентія Луків, координаторка проєкту «Католицизм» в Україні;

Модеруватиме розмову Ольга Телипська, ведуча «Радіо Перше».

Варто відзначити, що в аудіокнизі «Католицизм: мандрівка до серця віри» для музичного оформлення використано оркестрову сюїту «Українська веснянка» авторства українського композитора Антіна Рудницького. Цей твір теж є новинкою для української авдиторії, бо лише чотири місяці тому його презентували у виконанні симфонічного оркестру «INSO-Львів» під орудою диригента Ярослава Шемета в рамках проєкту «BRIDGES».

Пригадуємо, що від 19 грудня розпочався спецпроєкт «Католицизм» на телеканалі ТРК «Перший Західний», який триватиме 10 тижнів, і щонеділі о 18:30 (повтор програми щопонеділка о 22:30) глядачі мають можливість переглядати серію фільму та обговорення в студії.

Контакна особа: с. Климентія Луків

Координаторка проєкту «Католицизм»

+380979032949

ksenjaluk@gmail.com