У Львові проведено курс МАПа для священиків Стрийської єпархії
  • Чтв, 15/03/2018 - 10:52

12-13 березня 2018 року, в Патріаршому домі у Львові відбувся дводенний курс-тренінг МАПа (Молодіжний Апостолят Парафій) для священиків Стрийської єпархії, які працюють з молоддю. Організатором курсу є Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ. Цей курс створений для священиків УГКЦ з метою допомогти зберегти сучасну молодь в Церкві, зрозуміти її мову, потреби та життєві пріоритети, а також запропонувати молоді християнські відповіді на питання, які ставить перед нею світ. Участь у курсі взяли кільканадцять священнослужителів з різних куточків єпархії.

Основна мета проекту: забезпечити священиків УГКЦ необхідними знаннями та навиками для ефективного душпастирства молоді у сучасному світі через інтерактивний формаційний курс “МАПа”.

Першого дня проекту, голова Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ о. Ростислав Пендюк розповів учасникам розповіли про сучасну молодь та її потреби. А наступного дня представники Львівської бізнес школи Ігор Кривий та Христина Дольна поділилися зі священиками розумінням та ідеями по створенню та роботою з проектами, які на кінець дня підготували дуже живі, сучасні та реалістичні проекти праці з молоддю.