У Львові провели культурно-мистецьку акцію «Стежками Митрополита Андрея Шептицького»
  • Срд, 06/05/2015 - 17:34

Сьогодні, 6 травня 2015 року, о 14.00 у Митрополичих садах Свято-Юрської гори, відбулася культурно-мистецька акція, приурочена до святкування Року Митрополита Андрея Шептицького, метою якої є розкриття перед молоддю актуальності його життя, діяльності та послань для сучасності.
 
Звертаючись до учасників акції «Стежками Митрополита Андрея Шептицького», Преосвященний владика Венедикт, Єпископ-помічник Львівської Архиєпархії, наголосив: «Митрополит Андрей є людиною-взірцем для кожного з нас». Єпископ також висловив вдячність організатору - «Фундації духовного відродження» та усім присутнім за цей вияв пошани до Слуги Божого Андрея.
 
Нагадаємо, цьогоріч виповнюється 150 років від дня народження Митрополита Андрея, відтак УГКЦ і мешканці Львова прагнуть його вшанувати, спорудивши пам’ятник Шептицькому на площі Святого Юра, а також ініціюють ряд інших заходів, щоб вшанувати Слугу Божого Андрея. Зокрема ця акція з відновлення Митрополичих садів, як пошанування багатогранної особистості і діяльності Митрополита Андрея Шептицького.