У Львові провели семінар-тренінг для працівників Патріаршої курії щодо проектного менеджменту
  • Чтв, 21/06/2018 - 10:34

19-20 червня відбувся семінар-тренінг щодо проектного менеджменту для працівників Патріаршої курії УГКЦ в Патріаршому домі у Львові. Секретами управління проектами та цінними порадами для працівників Патріаршої курії поділився консультант з проектного управління Міністерства економіки України та низки комерційних організацій Сергій Потапов.

За словами учасників, для них надзвичайно важливо, щоб отримані навички використовувалися (застосовувалися) комісіями і надалі, оскільки це допоможе вдосконалити роботу над проектами. Окрім цього, комісії можуть по-іншому навчитися планувати свої ідеї.

Загалом тренер наголошував на тому, що варто чимало часу приділяти плануванню проектів, а також детально продумувати все перед тим, як щось починати, тобто заздалегідь прописувати план дій (стратегію розвитку).

Додамо, що управління проектами — це область знань з планування, організації та управління ресурсами, яка допомагає успішно досягати поставлених цілей, ефективно використовувати ресурси та завершувати завдання певного проекту, одночасно виконуючи зобов'язання щодо наперед визначених обмежень проекту. До обмежень проекту можна віднести межі та зміст проекту, час та його бюджет.

Довідка:                                         

Сергій Потапов - консультант з проектного управління Міністерства економіки України та низки комерційних організацій. Сергій Потапов викладає курси управління проектами, управління змінами та цифрові трансформації у Київській школі економіки, управління проектами у Львівській бізнес-школі та Школі управління Українського католицького університету, а також управління програмами та портфелями проектів у Единбурзькій бізнес-школі у Східній Європі. У Сергія Потапова більше 15 років управлінського досвіду, з яких п’ять років — проекти, пов’язані з організаційним розвитком.

Освіта: Сергій Потапов — випускник Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського” та Києво-Могилянської бізнес-школи.