У Львові пройшов тренінг для молодіжних спільнот та комісій «Місія організації та пошук фінансування»
  • Птн, 18/10/2013 - 01:01

Отець Войцех Жмудзінський, єзуїт, директор Центру навчання лідерів та вихователів «Аррупе» провів 17 жовтня тренінг «Місія організації та пошук фінансування» для працівників Комісій у справах молоді єпархій, екзархатів та монаших згромаджень Української Греко-Католицької Церкви, а також молодіжних християнських спільнот та організацій.

Зустріч із відомим лектором є частиною навчань, які організовує Комісія у справах молоді УГКЦ для Комісій у справах молоді єпархій та екзархатів УГКЦ і молодіжних спільнот. 

"Католицький Оглядач" мав нагоду поспілкуватися із  отцем Войцехом. Пропонуємо відеоінтерв'ю, у якому священик відповідає на питання в контексті теми тренінгу, що відбувся:

 

 

Довідка: о. Войцех Жмудзінські, ТІ – Делегат Предстоятеля Великопольсько-Мазовецької Провінції Товариства Ісуса в галузі освіти, директор Centrum Arrupe http://www.arrupe.org/pl/ і гол. ред. щоквартального видання про виховання «Być dla innych» («Бути для інших»).

Навчався у Кракові (філософія), Римі - Григоріанський Університет (теологія і біблеїстика) і Нью-Йорку (освітній менеджмент). Один із засновників Польського Товариства Фандрейзингу, відповідальний за залучення коштів для єзуїтських навчальних закладів, директор фундації «Magis». В минулому – член моніторингової ради по виділенню грантів при Кабінеті Міністрів Польського уряду, багатолітній член грантової ради при міській управі міста Гдині при відділі соціальних питань Поморського воєводства. Директор порадні профілактики залежності в Гдині, активно працює в багатьох неурядових організаціях.

Член Ради Інституту філософії, теології та історії Св. Фоми в Москві, та член Асоціації Польських Журналістів.

Джерело: ДивенСвіт

 

Слідкуйте за нашими новинами - незабаром буде опублікована повна відеоверсія тренінгу «Місія організації та пошук фінансування»