У Львові розпочався Форум молодіжних лідерів та душпастирів Української Римо-Католицької та Греко-Католицької Церков
  • Птн, 08/06/2018 - 18:45

Сьогодні, 8 червня у Львові, в Центрі Митрополита Андрея Шептицького, розпочався Форум молодієних лідерів та душпастирів Української Римо-Католицької та Греко-Католицької Церков.

Така подія відбувається вперше і має на меті зустріч священиків та лідерів молодіжних рухів УГКЦ та РКЦ із усієї України та формування спільної стратегії роботи в молодіжному апостоляті.

Захід відбувається з ініціативи Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ та Комісії душпастирства молоді РКЦ в рамках підготовки до XV Синоду Єпископів під гаслом “Молодь, віра та розпізнання покликання”, який пройде в Римі в жовтні 2018 року.

Участь у форумі візьмуть Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав, єпископ-помічник Львівської Архідієцезії РКЦ Едвард Кава OFMconv та близько 100 учасників з усієї України.

Триватиме Форум з 8 по 10 червня.

В рамках форуму відбудеться спільна зустріч Отця і Глави УГКЦ Блаженнішого Святослава з відповідальними за працю з молоддю в єпархіях УГКЦ і РКЦ а також “Ярмарка організацій та рухів”, під час якої учасники знайомитимуться і матимуть нагоду презентувати свої спільноти.

Детальна програма заходу.

Слідкувати за прямою трансляцією заходу можна у п’ятницю, 8 червня, з 14:00 до 15:30 та у суботу з 11:00 на сайтіTvoemisto.tv та на Facebook-сторінці сайту.