У Львові в Патріаршому домі провели зустріч керівників структурних підрозділів Курії
  • Чтв, 21/03/2019 - 11:00

20 березня 2019 року, у Патріаршому домі, що у Львові, відбулась зустріч керівників структурних підрозділів Патріаршої курії УГКЦ.

У рамках зібрання відбулося представлення поточної діяльності кожної з комісій та обговорення найближчих подій, які відбуватимуться з ініціативи Курії. Наприклад, це футбольний турнір на кубок Патріарха Святослава, який пройде у Львові 25 березня та великопосні реколекції для усіх працівників Курії, які 26-27 березня в Патріаршому домі проведе владика Ігор Возьняк, Архиєпископ і Митрополит Львівської архиєпархії.

«Час Великого посту – це унікальний період для того, щоб навчитись жити Доброю Новиною і нею ділитись з іншими. І якщо нам вдасться як Патріаршій курії бути лабораторією, в якій творитимуться лише добрі новини, то ми, з однієї сторони даватимемо надію суспільству, в якому живемо, а з іншої – долучимось до прослави Воскреслого Христа», – зазначив о. Володимир Містерман, заступник Адміністратора Патріаршої курії.

Нагадаємо, що зустрічі голів проводяться у Львові та Києві з ініціативи адміністрації Патріаршої курії. Мета таких зустрічей – покращити комунікацію в Курії та підвищити ефективність праці, завдяки плеканню відчуття єдності та командної праці. Постійне ділення досягненнями, напрацюваннями та творення нових ідей мобілізує до праці та дарує відчуття того, що всі, хто має за привілей працювати в курії насправді долученні до творення чогось великого. Саме з цією метою дані зустрічі проходять під гаслом – «#Творимо_добрі_новини_УГКЦ!».