У Львові відбудеться акція “Діти – митрополиту Андрею”
  • Втр, 21/04/2015 - 09:27

23 квітня 2015 року о 14:00 год на території Львівської загальноосвітньої школи-інтернат №2 за адресою: м. Львів, вул. Просвіти, 2/4, відбудеться акція “Діти – митрополиту Андрею”.

З нагоди 150-річчя від дня народження митрополита Андрея Шептицького, якого шанували і любили як дорослі, так і діти, який опікувався сиротами, виділяючи кошти на їхнє проживання, навчання та лікування, вихованцями школи-інтернату буде організовано акцію-висаджування фруктового саду “Діти – митрополиту Андрею” (близько 100 дерев). До висаджування фруктових дерев долучаться представники громадських організацій, шкільні меценати, духовенство та волонтери.

Під час заходу бажаючі матимуть можливість взяти участь у гаївках, майстер-класах та у ярмарку дитячих гостинців. Тут пануватиме атмосфера веселощів та щастя.

“Ми з радістю запрошуємо всіх гостей, які виявлять бажання завітати до нас у гості та долучитися до висаджування фруктового саду”, – зазначив директор Львівської загальноосвітньої школи-інтернат №2 п. Андрій Закалюк. Контактний телефон закладу: 261-51-80.

Довідково: школа-інтернат №2 заснована у 1956 році. На сьогоднішній день у закладі навчаються і проживають 120 вихованців. Це діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування, діти зі складними життєвими обставинами.