У Львові відбудеться Форум відповідальних християн “Бог-Людина-Україна”
  • Втр, 31/07/2018 - 10:16

 Форум відповідальних християн “Бог-Людина-Україна” відбудеться 18 серпня 2018 року у Львові в приміщенні Львівської духовної семінарії Святого Духа (вул. Хуторівка, 35).

Християни різних конфесій, свідомі українці зберуться у Львові, щоб поділитися досвідом, поспілкуватися з моральними авторитетами, відчути єдність та об’єднатися для спільної дії.

Мета заходу - усвідомити відповідальність за Україну і суспільство.

Завданням Форуму є змінити існуюче негативне ставлення християн до участі у виконавчій владі та депутатській діяльності як занять, що компрометують моральних людей і загрожують їхній репутації. Бо хто, як не християнин здатний опиратися злу і творити добро? Хто, як не християнин здатний сміливо і безкомпромісно стояти за Правду і Справедливість, за людську Свободу і Гідність?

Змінити країну можуть лише якісно інакші люди. Ті, які йдуть у владу не заради матеріальних та кар’єрних пріоритетів. Ті, для яких головними є власні принципи та цінності. Такими людьми є християни.

Та чи можуть християни впливати на політику, владу, громадське життя країни?
Про це ми поговоримо на Форумі відповідальних християн “Бог-Людина-Україна”.

Запрошуємо всіх активних християн:
- різних конфесій,
- різних парафій,
- різних організацій.
Священиків і звичайних людей.
Тих, хто готовий брати на себе відповідальність і змінювати країну.

Організовує Форум Українська Галицька Партія спільно з ГО “Християнська Україна”, Асоціація лікарів-католиків, Громадська ініціатива "Християнська школа захисту родини" та МГО “Організація патріотів України”.

Ми хочемо, щоб наша співпраця тривала і по завершенні самого Форуму. Тому його продовженням має стати Міжкофесійний рух християнської відповідальності. Він стане школою та соціальним ліфтом для морально і духовно здорових людей: політиків, управлінців, представників влади, підприємців. А насамперед - комунікативною платформою для громадського християнського середовища та найширших верств людей, які сповідують християнські цінності.

Участь безкоштовна.
Просимо обов’язково зареєструватися за посиланням:
https://goo.gl/ZWPLRb